Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan anne gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Prefabrik konutlar zelzele konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya nazaran çok henüz sıkıntısız olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı zelzele anında esner ancak yıkılmaz.

Prefabrik evlerin elan esnek örgüda ve çelik yapı olması nedeniyle gayrı örgülara göre henüz dayanıklıdır.Sarsıntı'e

Anık Lüp Özel şümul Uygulamaları: Prefabrik aşiyan ölçün olarak H yöntem duvar bloklarıyla kurulur. Jüpiter talebine bakılırsa hariçtan ahşap desen, fuga üzere kaplama uygulamaları dokumalabilmektedir.

Üzerine ne kadar kar yağyer yağsın taşıyacaktır. Kullanılan malzemeler prefabrik ev fiyatları 2022 yılında belirlenen fiyatları etkileyecektir. Kullanılan malzemeler dışında ekstra olarak farklı malzemelerde kullanılabilmektedir.

Gücük zamanda güvenli hane sahibi olma olanakı sunan prefabrik evlerin satın alıntı aşamalarını sizin derunin derledik;

İmarlı yer rastgele bir mimarinın bu arsaya mimarilabileceğini dışa vurum fiyat, imarlı arsaya prefabrik konut fethetmek sinein öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare yapılabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizlerden istemiş evetğu prefabrik evi seçip tekrardan mimarlık ofisine gidip biz bu evi yapmış olduracağız bununla alakalı bizlere ruhsat dosyası hazırlar mkaloriız diyerek söyledikten sonra mimarlık ofisi imarlı arsanıza müsaade dosyası hazırlamaktadır bu dosya içinde çarpıcılık, mekanik, statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

Bina ile dünya arasında ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yaptırılması. Taban betonu sinein muktezi hafriyat kadar konulemlerin strüktürlması.

Sonrasında şap uygulaması mimarilması ve köşelere balık sırtı şap yapılması gerekmektedir.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı mimarilardır ama daha üst bir sıkıntı ve rüzgar esecek bir bölgeye binalacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını alıcı bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çhileışma dokumalmaktadır.

Prefabrik evlerin yaklaşık yararlanma ömrü 50 yıl olarak belirtilmektedir. Satın alıntı aşamasında en uz kalitede malzemelerin prefabrik ev fiyatları kullanıldığı prefabrik evleri yeğleme geçirmek bu ömrü henüz da artırmaktadır.

Sevkiyatın tamamlandığı zaman belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak sinein hazır olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi takkadak kurmaya başlar.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Prefabrik evler mergup her yere taşınarak firmamız uzman ekipleriyle günler içinde kurulum gestaltlıyor. İç ve dış boya icraatına varana kadar çok nüshada iş firmamız aracılığıyla strüktürlıyor.

Report this wiki page